TValley | Empowering Smart Technology
Aanmelden
TValley | Empowering Smart Technology

TValley | Empowering Smart Technology

Datum
31-05-2023
Tijd
13:00 - 18:00
Locatie
De Grolsch Veste, Enschede

 

Bereid je voor op de TValley Tech Conference op 31 mei! Together we empower future industries with smart technology.

Deze dag staat in het teken van: de nieuwste slimme technologie, kennis opdoen en delen, kennis maken met hightech bedrijven zoals Voortman Steel Machinery, VIRO, Demcon, en het aanstormende talent uit de regio. Het enige wat je hoeft te doen: registreer, ontvang een gratis ticket en omcirkel 31 mei 2023 in je agenda!

EMPOWER FUTURE INDUSTRIES WITH SMART TECHNOLOGY

Minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens, stelt in het kader van EDIH: “Verduurzaming en digitalisering van onze economie zorgen voor banen en inkomsten. Nederland loopt al voorop met digitale infrastructuur, maar ook met het gebruik van bijvoorbeeld data door ondernemers in hun processen en producten. Maar we kunnen en moeten nog stappen zetten. Denk aan het benutten van kunstmatige intelligentie door het mkb.” (Bron: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/06/29/minister-adriaansens-30-miljoen-euro-extra-voor-digitalisering-maakindustrie)

TValley draagt bij aan deze ambitie door de randvoorwaarden te creëren om kennisoverdracht, een actieve community en multidisciplinaire R&D projecten. We stimuleren technologieontwikkeling op deze vier gebieden, die we gekenmerkt hebben als roadmap tracks: Autonomous Systems, Recognition, Data Analytics en Systems Engineering. Sleuteltechnologieën binnen Smart Industry.

Met support van ons professionele netwerk, bomvol met experts, organiseren we als community diverse kennis- en inspiratiesessies. Zo verbreden en verdiepen we niet alleen onze kennis, maar zorgen we er ook voor dat studenten tijdens hun opleiding de juiste competenties ontwikkelen.

Daarnaast delen we uitdagingen én werken we aan oplossingen om elkaar vooruit te helpen op basis van challenge-based innovatie. If You Want to Go Fast, Engineer Alone. If You Want to Go Far, Engineer Together.

PROGRAMMA

 • Een middag vol diepgaande en interactieve kennissessies
 • Bedrijvenmarkt met alle TValley partners uit de community
 • Volop smart technologie demonstrators
 • Ontmoet regionale koplopers, gepassioneerde ingenieurs, talent en potentiële samenwerkingspartners!

We bespreken de ontwikkelingen van de afgelopen tijd en natuurlijk de mogelijkheden van de toekomst, sommige vandaag ontwikkeld door TValley partners. Pak een stoel en luister naar diepgaande kennissessies, bekijk state-of-the-art demonstraties en ga in gesprek met vakgenoten. Tijdens de TValley Tech Conference blijft het niet bij een algemeen praatje, wij gaan samen echt de diepte in.

MIS HET NIET!

 • Ingenieurs en technici die hun kennis van slimme technologie onderwerpen zoals autonome systemen, vision, systems engineering en data analytics willen verbeteren.
 • IT professionals die geïnteresseerd zijn in de toepassing van technologie in de industriële sector en de integratie van slimme technologie oplossingen.
 • Ondernemers en managers die willen leren over de nieuwste technologieën en trends op het gebied van industriële automatisering en digitalisering.
 • Onderzoekers en academici die geïnteresseerd zijn in het leren over de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen in industriële automatisering.
 • Studenten die kennis willen maken met hightech bedrijven om hun carrière een impuls te geven.
  Investeerders en ondernemers die nieuwe zakelijke kansen willen verkennen op het gebied van slimme industrie.

Kortom, de ultieme gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, informatieve sessies en workshops bij te wonen en een beter inzicht te krijgen in hoe smart industry jouw bedrijf kan verder kan helpen.

De Grolsch Veste, Enschede
Grolsch Veste, Colosseum, Enschede, Nederland
Routebeschrijving

AANMELDEN

Claim je gratis ticket hier!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak