WIRWAR 2022: Gaming Festival Twente
Aanmelden
WIRWAR 2022: Gaming Festival Twente

WIRWAR 2022: Gaming Festival Twente

Datum
25-11-2022
Tijd
15:00 - 00:00
Locatie
Grolsch Veste

Hét Gaming Festival van Twente

Twente heeft als technologische topregio een aantrekkingskracht voor (nieuw) talent. Om dit zo te houden zet WIRWAR samen met partners in op het aantrekken en behouden van talent voor de regio. Dit doen ze door meer activiteiten te organiseren gericht op deze doelgroep. WIRWAR is een old skool LAN-party en een gaming evenement voor bedrijven en studenten in de regio.

Het gaming event voor bedrijven en studenten

Tijdens de tweede editie van WIRWAR komen de leukste bedrijven weer bijeen om jou en je collega’s te voorzien van de vetste games en uitdagingen. Sleep al je collega’s en medestudenten mee om een geweldige playday te beleven op WIRWAR!

  • De hele dag gave toernooien en freeplay gaming
  • Er staan gamePC’s klaar voor een LAN-party, je hoeft zelf niets mee te nemen!
  • Console area met populaire games, zoals FIFA 23 en Mario Kart 8
  • Retro gaming en verkoop
  • E-sportslab van de UT, om je gameskills te verbeteren
  • Saxion met project Show-off
  • Dance paradise, voetjes van de vloer!
  • Cherit Magic Wall
  • De allerbeste DJ’s uit Twente
  • Foodtrucks en drinks

Bouw je ideale Kennispark in Minecraft

Minecraft liefhebbers opgelet! Hoe ziet jouw droom Kennispark van de toekomst eruit? Tijdens WIRWAR kun je je skills inzetten om je eigen Kennispark te bouwen in Minecraft.

Heb je nu al goede ideeën? Je hoeft niet tot WIRWAR te wachten! Begin vandaag nog met bouwen aan jouw ideale Kennispark:
Browser: http://minecraft.wirwar.gg:8123/
Minecraft: http://minecraft.wirwar.gg/

Het mooiste en meest originele ‘Kennispark van de toekomst’ wint een kart arrangement voor 4 personen bij Zero55!

eSports Ladder

De eSports Ladder is een online gaming community waarbij je op een creatieve en informele manier in contact komt met bedrijven en waar je andere gamers kunt ontmoeten, uitdagen en waar je ook in teams tegen elkaar kunnen strijden. Onder leiding van ass. professor Guido Bruinsma heeft het Esports Team van de Universiteit Twente dit platform gebouwd waarop gamers elkaar kunnen ontmoeten, uitdagen en ook in teams tegen elkaar kunnen strijden.

De connectie tussen jou en de bedrijven ontstaat onder andere vanuit een gemeenschappelijke interesse ‘gamen’ en gekoppelde LinkedIn-profielen. Het algoritme bepaalt met en tegen wie je op de ladder speelt. Op basis van je prestaties verandert je skills level op de ladder en in de ranking. Door tijdens de game of na afloop een gesprek te starten via de chatfunctie, ontstaat er een natuurlijke interesse in elkaars werk, achtergrond en bedrijf.

De introductie van dit unieke platform, waarbij de verbinding tussen talent en bedrijven ontstaat door de sport én de wetenschap, vindt plaats op WIRWAR.

Grolsch Veste
Grolsch Veste, Colosseum, Enschede, Nederland
Routebeschrijving

Meer informatie en tickets: www.wirwar.gg

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak