05-04-2024

Exclusieve actie voor VONK-leden: Gratis fietsbeugels beschikbaar

Exclusieve actie voor VONK-leden: Gratis fietsbeugels beschikbaar

Kennispark wordt steeds duurzamer. Ook als het gaat om mobiliteit. We zien dat steeds meer werknemers op de fiets naar het werk komen en dat werkgevers dit faciliteren door (fiscaal) aantrekkelijke fietsen aan te bieden en goede, afgesloten stallingen te realiseren. In steeds meer panden worden zelfs kleedkamers en douches aangelegd, zodat iedereen fris aan de werkdag kan beginnen.

Onze bezoekers komen gelukkig ook steeds vaker op de fiets… maar waar laten zij hun fiets? Helaas is er bij veel panden nog geen stallingsruimte voor bezoekers die hun fietsen bij de hoofdingang kunnen neerzetten. We willen een gastvrij park zijn en onze fietsende bezoekers met open armen ontvangen. Daarom is er nu – speciaal voor de leden van VONK – een unieke actie: gratis fietsbeugels bij de ingang van je pand!

Wij kunnen de ondernemers en vastgoedeigenaren op Kennispark dankzij de Regio Deal subsidie een aantal fietsbeugels per pand aanbieden. De beugels worden geleverd én geplaatst. Het enige wat wij aan jou vragen is het beschikbaar stellen van ruimte in de buurt van de hoofdingang. Per fietsbeugel gaat het dan om ongeveer 1 bij 2 meter. Wil je graag twee beugels laten plaatsen, dan stel je dus 2 bij 2 meter grond beschikbaar.

Wil jij gebruikmaken van deze actie? Neem dan contact op met Alfred Stobbelaar – alfred@kennispark.nl

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak