21-01-2021

Hey ondernemer, weet jij nog een ruimte voor TkkrLab?

Hey ondernemer, weet jij nog een ruimte voor TkkrLab?

‘TukkerLab’ is een stichting die bestaat uit (net) afgestudeerde engineers – universitair, hbo en mbo – met een grote passie voor hardware en elektronica. In de avonduren komen ze samen. Om te werken aan techniek én om elkaar te inspireren. De komende drie jaar willen ze doorgroeien naar 75 deelnemers. Maar… daar hoort ook een ruimte bij om dat voor elkaar te krijgen! Ben of weet jij iemand die deze creatieve broedplaats kan helpen? Goed voor TkkrLab, een verrijking in onze community op Kennispark!

Dit is de droomplek waar ze naar zoeken
TkkrLab is momenteel gevestigd in Spinnerij Oosterveld op tweede verdieping waar ze al 2 ruimtes huren. Ze zoeken in ieder geval naar een ruimte waar ze voor langere tijd kunnen blijven en niet de hoofdprijs hoeven te betalen. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van hun wensen hebben we ze even op een rijtje gezet:

 • Een flexibele partner die mee kan bewegen met het aantal deelnemers
 • Het liefst op basis van maandelijkse huurprijs, koop is ook een optie.
 • Flexibele indexatie huurprijs gezien afhankelijkheid lopende subsidies
 • Een aparte sociale ruimte met keuken (> 85 m2)
 • Werkruimte (> 45 m2) waar ze niemand tot last zijn in verband met eventuele herrie
 • Verwarmde ruimtes
 • Een goede internetverbinding
 • Eigen ingang die 24/7 toegankelijk is
 • Goede bereikbaarheid via het OV en voldoende parkeerplek
 • Goede vindbaarheid
 • Ruimte op begane grond voor zomeractiviteiten

Zie jij kansen? Of weet jij iemand die ze aan hun droomplek kan helpen? Neem direct contact op:

Dave Borghuis
06-32145759
dave@tkkrlab.nl

Meer over TkkrLab
Stichting TkkrLab is een ‘makerspace’ die subsidie heeft gekregen om talent in de regio te behouden. Naast makerspace is het vooral ook een community van techneuten die creatieve en leuke dingen willen maken en kennis met elkaar delen. Dit doen ze onder andere door iedere dinsdagavond open te zijn en het organiseren van een maandelijkse CyberSaturday waarbij een lezing of workshop wordt gegeven.

Ze inspireren elkaar en kijken met elkaar mee over de schouders om technische oplossingen te bedenken en uit te proberen. De deelnemers betalen een bijdrage van 30 euro per maand. Inmiddels zijn er circa 40 deelnemers actief. De stichting wil zoals gezegd de komende drie jaar doorgroeien naar 75 deelnemers. Omdat het betalende leden zijn, bepalen zij ook de inhoud van de workspace. Hebben ze dus een 3D printer nodig? Dan dienen zij ook het verzoek in bij de stichting.

Het is geen commerciële partij waar je als bedrijf opdrachten neer kunt leggen. Vragen mag natuurlijk altijd, maar het is geen doel op zich. Het ontmoeten van gelijkgestemden en het behoud van technisch talent in de regio is dat zeker wel! Als bedrijven gebruik willen maken van de faciliteiten die Tkkrlab biedt, dan is een bijdrage nodig om met de producten aan de slag te kunnen gaan.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak