Maak kennis met het kernteam van Kennispark!

Maak kennis met het kernteam van Kennispark!

Kernteam Kennispark

De transformatie van bedrijvenpark naar een campusomgeving heeft op dit moment binnen het kernteam Kennispark de hoogste prioriteit. Met de structuurvisie en de gebiedsstrategie als rode draad doen we als kernteam veel om dat voor elkaar te krijgen. Jouw ambitie als Kennispark-ondernemer is een van de drijvende krachten om deze transitie tot een succes te maken!

Vertel ons wat jouw plannen zijn!

Met een fysiek kantoor in The Gallery willen we dé verbindende factor zijn die jij nodig hebt voor het realiseren van je ambities in het gebied. Wil je bijvoorbeeld investeren in het verduurzamen van je pand? Of wil je op een andere manier investeren in het gebied? Vertel het ons! Voor jou kunnen we alle benodigde middelen beschikbaar stellen die je nodig hebt voor een volgende of nieuwe stap.

Korte lijnen met partners

Het kernteam van Kennispark werkt nauw samen met de betrokken medewerkers van de gemeente, provincie, Novel-T en ondernemersvereniging. Het kernteam valt direct onder de gebiedsdirecteur, die op haar beurt weer nauw samenwerkt met de betrokken directeuren van de gemeente, Universiteit Twente en Novel-T. Zo zorgen we ervoor dat de lijntjes kort blijven en er snel wordt geschakeld.

Marike Bezema

Gebiedsdirecteur
Tel: +31 (0)6 42 09 57 95
Mail: marikebezema@kennispark.nl

Alfred Stobbelaar

Projectleider
Tel: +31 (0)6 13 47 23 60
Mail: alfred@kennispark.nl

Marieke Vizee

Communicatieadviseur
Tel: +31 (0)6 34 48 51 32
m.vizee@kennispark.nl

 

 

 

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak