Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Maak kennis met het kernteam van Kennispark!

En vertel ons wat jouw plannen zijn!

Kernteam Kennispark

De transformatie van bedrijvenpark naar een campusomgeving heeft op dit moment binnen het kernteam Kennispark de hoogste prioriteit. Met de structuurvisie en de gebiedsstrategie als rode draad doen we als kernteam veel om dat voor elkaar te krijgen. Jouw ambitie als Kennispark-ondernemer is een van de drijvende krachten om deze transitie tot een succes te maken!

Vertel ons wat jouw plannen zijn!

Met een fysiek kantoor in The Gallery willen we dé verbindende factor zijn die jij nodig hebt voor het realiseren van je ambities in het gebied. Wil je bijvoorbeeld investeren in het verduurzamen van je pand? Of wil je op een andere manier investeren in het gebied? Vertel het ons! Voor jou kunnen we alle benodigde middelen beschikbaar stellen die je nodig hebt voor een volgende of nieuwe stap.

Korte lijnen met partners

Het kernteam van Kennispark werkt nauw samen met de betrokken medewerkers van de gemeente, provincie, Novel-T en ondernemersvereniging. Het kernteam valt direct onder de gebiedsdirecteur, die op haar beurt weer nauw samenwerkt met de betrokken directeuren van de gemeente, Universiteit Twente en Novel-T. Zo zorgen we ervoor dat de lijntjes kort blijven en er snel wordt geschakeld.

Anne-Wil Lucas

Gebiedsdirecteur
Tel: 0621703815
Mail: anne-wil@kennispark.nl

 

Carolien van Snellenberg-Vieker

Projectleider Public Relations Kennispark
Tel: 06-10037917
Mail: carolien@kennispark.nl

 

Alfred Stobbelaar

Projectleider
Tel: 06-13472360
Mail: alfred@kennispark.nl

 

Marieke Stokkelaar

Communicatieadviseur & Communitybuilding
Tel: 06-42110739
Mail: marieke@kennispark.nl

 

 

 

 

 

 

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak