Start your business!

Realiseer en valideer je innovatieve bedrijfsidee bij Novel-T!

START your business!

Heb je een innovatief idee en wil je aan de slag? Wij stellen onze middelen ter beschikking om jouw startupidee te valideren, te ontwikkelen en te laten groeien. Laat je inspireren, begeleiden en coachen via onze experts en ervaren business developers. Novel-T is een non-profit organisatie, dus je hebt geen kosten of vermogensverlies. Zij zijn het meest ondernemende universitaire ecosysteem in Nederland en faciliteren al meer dan 35 jaar innovatie en startups. Waar wacht je nog op? Doe mee aan het START Bootcamp om in één dag de basisinzichten te krijgen van het bouwen van een idee tot een bedrijf. Of meld je aan voor het START-programma, dat bestaat uit een validatiesprint voor toegewijde studentondernemers in verschillende sessies gedurende twee maanden. Ben je klaar voor START?

START Bootcamp

Heb je een zakelijk idee of wil je gewoon de smaak van het ondernemerschap te pakken krijgen? Tijdens START Bootcamp krijg je de basisinzichten om je innovatieve idee uit te bouwen tot een bedrijf. In deze bootcamp krijg je toegang tot onze kennis, middelen en tools, die werden gebruikt om al meer dan 2000 start-ups en spin-offs te bouwen. Je kunt erachter komen of je geïnspireerd bent om ondernemer te worden of om een innovatief bedrijf op te bouwen. Slechts in 4 uur leer je alles van experts rond de belangrijke elementen zoals business modeling, legal, finance en pitching. Ook is iedereen welkom. Of je nu een student van Saxion of Universiteit Twente bent, of gewoon een toegewijde ondernemer. De laatste details en de registratiepagina vind je hier.

START-programma

Heb je al een innovatief bedrijfsidee en wil je graag beginnen? Solliciteer dan voor het START-programma. Het START-programma is een validatiesprint voor je innovatieve bedrijfsidee in vier sessies van twee maanden. Met een waarde van meer dan €7.000 aan tools, expertise & coaching laten we slechts 10 teams per cohort (maand) toe. Tijdens dit programma volg je verschillende masterclasses en coachingsessies over verschillende thema’s gegeven door professionals. Deze experts zullen je in twee maanden tijd coachen en begeleiden bij het valideren van je idee. Tijdens de avondsessies zal je de belangrijkste elementen van het valideren van je business rond het thema zoals business modeling, waardeproposities, juridische aspecten, marktanalyse en teams controleren. Het doorlopen van het START-programma geeft je inzicht in de vraag of je aan het juiste idee werkt. Is je idee goed genoeg en boek je grote vooruitgang? Dan kun je toegang krijgen tot de Novel-T ADVANCED Track. Alle informatie over het START-programma vind je hier.

 

Vragen? Neem contact op met Lars of Mike!

Lars Prinsen
Lars Prinsen
Projectmanager START
Lars Prinsen

Mike Verkouter
Mike Verkouter
Manager Startup Accelaration
Mike Verkouter

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak