11-04-2024

Vergaderunits bij de slimme verbinding

Vergaderunits bij de slimme verbinding

Vorig jaar is de slimme oversteek tussen de campus van de universiteit en het Business & Science park gerealiseerd. De Slimme Verbinding is de oversteek die loopt van de Institutenweg over de Hengelosestraat naar de campus van Universiteit Twente. Deze slimme oversteek verbindt Kennispark letterlijk en figuurlijk met de Universiteit en is onderdeel van het Innovatiepad dat van het Station Kennispark naar de UT loopt.

Op dit moment worden de vergaderruimtes aan beide zijden van de slimme verbinding voltooid. De containers zijn reeds geplaatst en voorzien van de buitenste schil, die voor de balans tussen transparantie en privacy zorgt van de glazen gevels. Het wachten is alleen nog even op de internet- en stroomaansluiting, zodat ook de elektronische sloten geïnstalleerd kunnen worden en je de vergaderunits ook daadwerkelijk kunt reserveren via onze website.

Zowel de medewerkers van de bedrijven op Kennispark als studenten kunnen hier straks tegen een kleine vergoeding gebruik van maken en elkaar op deze plek ontmoeten. In een notendop is ‘ontmoeten’ het fundament van onze gebiedsstrategie en de slimme verbinding, in combinatie met het gezamenlijke gebruik van de vergaderruimtes, draagt er aan bij dat we steeds meer van twee relatief gescheiden gebieden naar één gaan.

Bedenk dé naam voor de twee vergaderunits en win een Kennispark Borrelpakket

Vergaderunit I en II is natuurlijk wel heel saai, dus we dagen jullie uit: bedenk voor beide units een onderscheidende naam, die wel duidelijk familie van elkaar is, herkenbaar is voor Kennispark en ook iets met technologie en/of wetenschap in zich heeft. En uiteraard aansprekend is voor zowel studenten als medewerkers.

De winnaar van dé naam ontvangt een Kennispark Borrelpakket!

Meedoen? Stuur een mail naar Marieke, m.vizee@kennispark.nl met daarin jouw namen en een toelichting waarom jij vindt dat dit de beste namen zijn voor de vergaderunits.

We zijn benieuwd naar jullie creatieve inzendingen!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak