02-02-2024

VONK lanceert Talent Center Twente

VONK lanceert Talent Center Twente

Dankzij de inzet van de commissie Talent binnen VONK (Vereniging Vastgoed en Ondernemers Kennispark) en de behoefte die naar boven komt vanuit verschillende bedrijven op het Kennispark is per 1-1-2024 het Talent Center Twente gestart. Talent Center Twente is een samenwerkingsverband tussen bedrijven voor zichtbaar en aantrekkelijk werkgeverschap. Samenwerken met als doel om zichtbaar te zijn voor nieuw personeel, maar ook samenwerken om personeel te behouden.

 

Werken aan zichtbaar en aantrekkelijk werkgeverschap

Bedrijven worden lid van Talent Center Twente en trekken samen op in het opzetten, richting geven aan en het kennis delen in het programma.

De samenwerking krijgt zijn eigen loket (werkzoekenden kunnen zich melden en worden geholpen en doorverwezen), organiseert vraag gestuurd activiteiten vanuit de bedrijven (denk aan kennismakingsavonden, stagehubs, lunches voor studenten enz).

Doe mee en sluit je aan!

De komende twee weken worden bedrijven op Kennispark benaderd door WIMM om te peilen of ze mee willen doen in Talent Center Twente. Op de website van Talent Center Twente vind je beknopt de eerste informatie. Samen ontwikkelen we het platform verder vanuit behoefte en wensen van deelnemende ondernemingen.

Uitvoering door WIMM

WIMM zet zich vanuit maatschappelijk perspectief in op de thema’s talentbehoud en -ontwikkeling. Vanuit dit oogpunt faciliteert WIMM meerdere samenwerkingsverbanden van bedrijven (Werken in Nijverdal, Ontdek Industrie Rijssen, Maak het in Twente). WIMM heeft hierin de rol van loopbaanadviseur in het gemeenschappelijk loket, aanspreekpunt voor alle partijen en organisator van gezamenlijke activiteiten.

Ben je nu al enthousiast; laat je interesse weten via info@talentcentertwente.nl.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak